contacte
estudi
taller

Resilience.Earth

Logotip i paperaeria per la Cooperativa resilience.earth

Any: 2017

Client: resilience.earth

Resilience.Earth és una cooperativa que es troba a l’Espai Núria Social d’Olot. Es dediquen a trobar solucions comunitàries a partir de la sostenibilitat ecològica, econòmica i social. Ofereixen serveis de recerca, formació i assessorament a organismes públics o privats.

Calia comunicar a partir del logotip, una manera d’entendre el concepte resiliència com a eina per a la transformació i el canvi trobant un bon equilibri. En el brífing demanaven que fos una imatge molt neta i potent. Que denotés simplicitat però a la vegada complexitat. Acció i a la vegada calma. Que transmetés ordre racional però fluïdesa vital. Així que la nostra proposta va passar per a utilitzar formes bàsiques, com el punt i la línia i jugar amb la col·locació d’aquests per donar moviment, equilibri i acció.

D’aquesta manera suggerim de forma visual la feina que realitzen a Resilience.Earth com la utilitat mateixa que té una palanca. Es tracta de cercar el punt d’inflexió per a produir un gran canvi equilibrat. Unes solucions que són respectuoses, naturals, sostenibles.

Atiant la ReGeneració de la Terra