contacte
estudi
taller

La Guilla

Il·lustració mascota Olot Cultura activitats infantils, La Guilla

Any: 2019 i successius

Client: Olot Cultura

Il·lustració de la mascota d’Olot Cultura, per donar a conèixer les activitats culturals infantils que es programen a la ciutat. Els inicis del projecte varen arrencar l’any 2019 on ens varen encarregar fer diverses propostes de dibuix d’animals per escollir-ne una que servís com a mascota per als infants d’Olot en les activitats que es programen des dels diferents equipaments culturals de l’Ajuntament, com els museus, el teatre, la biblioteca, espais musicals… La Guilla va ser l’escollida i a partir d’aquí vàrem dissenyar uns cartells amb les il·lustracions del personatge en diferents situacions que representessin diverses activitats lligades al món cultural i genèriques. Més endavant es va fer un conte ” Què has perdut Guilla?” escrit per Àgata Losantos i del qual vàrem fer les il·lustracions. En aquest conte la Guilla, va passejant per diferents espais de la ciutat d’Olot on passen actes culturals mentre busca alguna cosa que ha perdut i que no recorda què és.

Amb els anys han anat arribant diversos encàrrecs relacionats amb La Guilla com els “tattos” per a mainada, bosses de berenar, un punt de llibre per a la biblioteca, una icona per senyalitzar en les xarxes socials quines activitats són pensades per als infants i uns titelles d’un metre amb la seva forma que assisteixen en els espais quan hi ha una programació per als menuts. Aquests ninots els va confeccionar la Carlota Rodriguez.

L’any 2022/23 va sorgir l’encàrrec de pensar “El Cau de la Guilla” a la biblioteca d’Olot. Un espai d’atenció lúdica per als infants a la Biblioteca d’Olot i on vàrem haver de pensar i gestionar els elements que serien necessaris per als monitors i per a l’estada dels infants, així com la comunicació gràfica.

mascota olot cultura la guilla cartell olot cultura la guilla cau de la guilla biblioteca olot