contacte
estudi
taller

Identitat Boscum

Identitat gràfica bosum extractes medicinals de bolets

Any: 2022

Client: Boscum

Boscum són una parella que varen iniciar un projecte d’extractes de bolets medicinals a la Garrotxa. Necessitaven un logotip i un embalatge que incloguès les etiquetes i les capses dels seus productes. El seu objectiu és el d’oferir les propietats medicinals dels bolets com el ReishiShiitakeMaitake i l’Hericium. Vàrem abordar el projecte des de la senzillesa gràfica amb molta netedat per tal que els noms, les propietats i tots els ingredients fossin llegibles. Sabent que tindrien tres extractes i que la diversitat podria créixer en el futur vàrem optar per retall de color a l’etiqueta que ajudés a identificar a l’usuari el que necessita. El paper de l’etiqueta és sense setinats, tant natural com el producte mateix, amb un petit verjurat per donar-li cos i textura. La capsa per seguir la filosofia del projecte també està fet amb kraft amb una cara descoberta que permet veure l’ampolla i que les tres cares que queden de la capsa permeten aconseguir una protecció eficient per al transport del producte.

El logotip seguint el mateix estil que la resta de la gràfica te un caràcter minimalista per transmetre l’essència del seu treball. Mig cercle que fa de paraigües del bolet i una gota que fa de tronc, però que suggereix que és un extracte.

boscum extractes medicinals de bolets boscum extractes medicinals de bolets boscum extractes medicinals de bolets boscum extractes medicinals de bolets boscum extractes medicinals de bolets