contacte
estudi
taller

Festival MOT

MOT festival de literatutura

Any: 2015

La proposta gràfica es va fonamentar en que l’estètica del Festival havia de tenir un caràcter elegant i a la vegada fresc i proper al públic. Aquesta proximitat es podia donar utilitzant un element identificatiu per al públic que transmetés de forma directa que la imatge ens parla d’un festival dedicat al món de la escriptura; així con també la proximitat es podia donar utilitzant un to d’humor que provoqués en l’espectador voler saber més sobre el que s’anuncia.

Amb tot s’havia de mirar de no oblidar que la temàtica del 2015 a tractar era la de la literatura i les ciutats. Per tant, calia que la ciutat formés part de la imatge del Festival. En la proposta es va aprofitar la ocasió per a crear un joc amb el mapa de les dues ciutats organitzadores, Girona i Olot. I mirar de transmetre que la ciutat habita en l’escriptor.

La solució va ser optar per una gràfica molt neta, actual, minimalista que transmetés aquesta qualitat que es troba en el Festival, utilitzant algun element associatiu al món de la literatura i l’humor per acostar aquesta proposta als seus propers espectadors.