Escena Garrotxa Txa Txan

Ajuntament d’Olot / 2017

Creació de la imatge gràfica Escena Garrotxa Txa Txan

El projecte consistia a crear la imatge gràfica d’un cicle d’arts escèniques que es realitzaria a diferents pobles de la Garrotxa. El nom del cicle va ser Escena Garrotxa Txa Txan!

Calia pensar en un logotip que emfatitzes la sonoritat del Txa Txan!, i que la imatge i els colors cridessin l’atenció al públic infantil, ja que es va idear la primera temporada dedicada a espectacles familiars. La imatge havia de ser compatible també per a possibles properes edicions en altres disciplines. L’encàrrec doncs era per al logo, els cartells i un desplegable que aportés informació de 8 a 10 espectacles.

Amb la tipografia vàrem fer l’exercici de jugar amb diferents pesos. Així podríem evitar que visualment el nom del cicle fos massa llarg. A l’hora d’escollir colors, els escollits varen ser pantones fluor. D’aquesta manera aconseguíem destacar i donar impacte, amb consonància amb el nom Txa Txan! Els elements gràfics que acompanyaven el cartell principal eren unes línies discontínues que marcaven una ruta, amb un principi i un final. D’aquesta manera volíem transmetre la itinerància del projecte. La intenció de la programació era la de descentralitzar la programació d’arts escèniques. Implicar els pobles de la Garrotxa per a què es sumessin a una proposta cultural de qualitat.